Tuinplanten te kust en te keur

Ontdek tussen onze vaste planten, zomerbloeiers, heesters, rozen, klimplanten, mediterrane planten, bomen en struiken in vele maten en precies die soorten die passen bij uw smaak en beleving. Graag deelt Ko zijn vakkennis via een duidelijk plantadvies of voor het (her)inrichten en verrijken van uw tuin.

Kom langs of bel voor een afspraak.

Exclusieve plantenbakken & -potten

Zowel voor binnen- als buitengebruik biedt TerLucht een breed assortiment fraaie en exclusieve potten en bakken. Of u nu voorkeur heeft voor een strakke, nostalgische, landelijke, romantische of juist een natuurlijke uitstraling:

TerLucht levert méér en verrast. U bent van harte welkom!

Kom langs om een boompje op te zetten

Heesters, struiken en bomen van mediterraan tot Scandinavisch en van puur natuur tot gecultiveerd: Ko zet er graag een boompje met u over op. Desgewenst wordt ook het planten van de bomen in de daarvoor geschikte grond of in potten volledig verzorgd.

Kwaliteit en goed advies gegarandeerd.

Bijzondere objecten verbeelden …

Een bijzonder object in een tuin of op een terras groeit niet zelden uit tot een vertrouwd symbool voor de bewoners. TerLucht heeft altijd een fraaie collectie objecten in zeer beperkte oplagen. Dergelijke objecten voegen waarde toe aan het leven in en om onze huizen en tuinen.

Laat TerLucht u verrassen!

Passie voor planten

Deze passie voor planten uit zich in een ongeëvenaard assortiment binnen- en buitenplanten van topkwaliteit. De planten én klanten van Ko en Nel krijgen de aandacht en zorg die hoort bij die kwaliteit. Het gezegde ‘alles wat aandacht krijgt, groeit’ vormt dan ook de inspiratiebron voor alles en iedereen rondom TerLucht.

Ko en Nel hopen dat u komt genieten.

Een Terlucht kamerplant leeft en geeft

Een kamerplant van TerLucht is geselecteerd op kwaliteit, heeft de beste zorg gehad en is kerngezond. Het assortiment biedt, naast planten voor mensen van nu die weinig tijd hebben maar weten wat mooi is, ook planten voor échte liefhebbers die iets bijzonder zoeken. Een fraaie, gezonde kamerplant in een mooie pot of bijzondere schaal verrijkt uw interieur en ook hierin is er volop keus.

Ontdek het zelf, kom langs!