Elke dag verse bloemen, pure weelde

Topkwekers en -leveranciers voorzien TerLucht dagelijks van verse snijbloemen. Dit voor losse verkoop, boeketten die ter plekke worden samengesteld en abonnementsboeketten voor bedrijven en particulieren. Het merendeel van de bloemen verwerkt Nel in fantasierijke en sfeervolle boeketten, rouwstukken, trouwstukken en unieke bloemsierkunst-creaties.

Wees welkom in Nel’s bloembinderij

‘Kijkt u even rond terwijl ik uw boeket schik?’

De bloembinderij van Nel kent net zo’n rijk kleurenpalet als dat van een kunstschilder en Nel weet de kleuren, soorten en de lengtes blindelings te vinden. Met een geconcentreerde blik schikt zij de verzamelde bloemen vaardig en resoluut tot weer een prachtig boeket.

‘Alstublieft, veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.’

Zoveel mensen, zoveel wensen

Kunst maakt iets los bij mensen: emoties met name. Zo ook bij de bloemsierkunst afkomstig uit TerLucht. De creaties van Nel brengen een boodschap over zonder woorden maar met gevoel. Precies zoals bedoeld.

 

 

 

 

.

Liefde voor bijzondere snijbloemen

Ko verzorgt dagelijks alle bloemen en planten. Zijn passie en toewijding zijn uw garantie voor kwaliteit en voor verse, gezonde bloemen en planten. ‘Wat niet deugt, wordt niet verkocht’ is Ko’s motto.

Dat de mooiste bloemen een speciaal plekje in de harten van Ko en Nel hebben, zal u niet verbazen.